SERVICE

Cleaning, Onderhoud, Herstellingen, Stalling & Transport

Met een niet te evenaren expertise, stipte en correcte service voorzien wij een professionele reiniging van binnen en van buiten voor uw vaartuig aan een concurrentiële prijs.

Bij ons kan je ook terecht voor het onderhoud, reparatie en revisie van alle merken binnen- en buitenboordmotoren en het plaatsen van alle toebehoren of onderdelen.

Wij zijn leverancier van:

We hebben niet alles op voorraad maar kunnen op zéér korte termijn alles leveren.

Een jaarlijkse winterbehandeling vrijwaart uw boot van een vroegtijdige veroudering. Zo blijft uw dierbaar bezit in topconditie en is het gebruiksklaar vanaf de eerste zonnestralen van het nieuwe seizoen.

Enkele krassen of doffe kleur? Wij kunnen alle Polyester en gelcoat reparaties aan.

Ook voor het aanbrengen van antifoulings of zelfs keramische coatings op basis van nanotechnologie kan u bij ons in eigen werkplaats terecht. Hierbij gebruiken we enkel producten van topkwaliteit of werken we samen met Ceramic Pro Kempen

Cplogomettekst2
Meer over Ceramic Pro

HET MEEST COMPLETE COATINGSSYSTEEM VOOR BOTEN

 

Ceramic Pro Marine beschermt het oppervlak van elk vaartuig boven en onder de waterlijn.

Ceramic Pro creëert een beschermende barrière en voorkomt oxidatie van behandelde oppervlakken en groei van zeeorganismen en algen op de bodem. De bestaande methoden voor het reinigen zijn meestal duur en niet veilig voor het milieu. Ceramic Pro maakt behandelde oppervlakken waterafstotend en vermindert de invloed van stoffen in zeewater. Tegelijkertijd is het reinigingsproces aanzienlijk vereenvoudigd: u hoeft het schip niet uit het water te trekken of sterke chemicaliën en oplosmiddelen te gebruiken.

Ceramic Pro Marine is de enige keramische coating die IMO (International Maritime Organization) gecertificeerd is als een organotin-vrije aangroeiwerende coating.

 

  • De perfecte buffer voor zoutwater, vuil, oxidatie, vlekken & chemie
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Brandstofbesparend
  • Waterafstotend
  • Diepte glans
  • UV-Bescherming
  • Minder onderhoud
  • Krasbestendig

 

IN PRAKTIJK BEWEZEN DUURZAAMHEID VAN 3 JAAR

Folder | Certificaat | Website

Bootkap of afdekzeil aan vernieuwing toe? Hiervoor bieden wij de gepaste oplossing met zeer nauwe samenwerking van lokale zeilmakerij in eigen stalling of ter plaatse in de jachthaven.

Op zoek naar een ligplaats, winter- of jaarstalling?

Je kan met een gerust hart uw kostbaar bezit in een beveiligde ruimte achterlaten.

Geen tijd of aangepast vervoer om uw boot te transporteren?

Wij brengen uw vaartuig naar de gewenste plaats zowel in binnen- als buitenland.

 

Onze service is een begrip in de ruime omgeving!