VANCLAES TRAILERS

Wij zijn businesspartner van de nieuwe revolutionaire Vanclaes boottrailers

Drukwerk

Waarom is Vanclaes de absolute top?

Vanclaes Boottrailers is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in al haar producten en de opvallende uiterst functionele designs. Vanclaes biedt veruit het breedste programma boottrailers aan in de Europese markt. Daarmee is Vanclaes een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in trailers voor zowel kleinere boten als grotere jachten. Voor u als watersport liefhebber is de prijs natuurlijk ook belangrijk. Mede daarom heeft Vanclaes Boottrailers voor een iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing. Vanclaes is snel, betaalbaar en kwalitatief de absolute top.

Snel, betaalbaar en toch kwalitatief hoogstaand presteren is topsport en zomaar voor iedereen weggelegd. Daarom besteed Vanclaes veel aandacht aan de productie van alle diverse producten. Er wordt modulair gebouwd en daarom heeft Vanclaes de gehele onderdelen productie de order gestuurde assemblage zelf in de hand. Dit brengt een enorme flexibiliteit met zich mee en stelt Vanclaes in staat om alle topmaterialen toch prijsbewust te kunnen leveren.

De Vanclaes maatwerk boottrailer op een rij:

  • RVS Laadsysteem, geen roest meer!
  • Nooit meer gevaarlijke situaties of bootschade als gevolg van een slechte pasvorm van uw boottrailer
  • Betaalbaar, Vanclaes hanteert standaard prijzen voor maatwerk oplossingen!
  • Ongeëvenaard gebruiksgemak dankzij geavanceerde technologie en intuïtieve bediening
  • Revolutionair laadsysteem voor een vlekkeloze in en uit het waterlating
  • Een boottrailer met eerste klas rijeigenschappen en uitzonderlijke wegligging
  • Creatief en eigentijds ontwerp met elegant loopbordes
  • Geen lichtbalk, maar geïntegreerde waterdichte LED verlichting
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van een Vanclaes service- en onderhoudscontract

Door het modulaire productieproces kan een Vanclaes boottrailers u verzekeren van een hoogstaand comfort, maximale veiligheid en dus een ongekende aanvulling op uw vaarplezier.
Vanclaes combineert innovatieve technologie met optimaal gebruiksgemak waardoor u altijd gegarandeerd bent van de beste boottrailer die u voor uw boot kunt wensen.
Dit alles tegen marktconforme prijzen met het besef dat een Vanclaes boottrailer u nooit in de steek laat.

 

Wij helpen u graag met de juiste keuze Vanclaes trailer, welke ook in verschillende uitvoeringen te verkrijgen is: Excelleron, Excelleron Gyro, Navis, Rib marine, jetski, Custom (met de loopplank rondom) en de Custom Gyro. Komt u gerust eens bij ons kijken in onze showroom, waar we graag met u de verschillende modellen bespreken.

Gebruik de handige Trailer Configurator!